OUDOLF, PIET & NOEL KINGSBURY - Planten voor morgen

Schrijver:
Titel: Planten voor morgen
ISBN: 9789058974303
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - gebonden
Bijzonderheden: 2005 175 blz. boek verkeert in absolute nieuwstaat
Prijs: € 89,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Een baanbrekend boek, waarin het tuinontwerp en het effect van de bijbehorende beplanting op de lange termijn centraal staan.
Het eerste boek dat een brug slaat tussen de ervaren tuinier en de professionele markt.
Piet Oudolf wordt internationaal beschouwd als een van de invloedrijkste tuinontwerpers ter wereld. Co-auteur Noel Kingsbury behoort tot de top van de Britse groenjournalisten.
Schitterend geïllustreerd en eigentijds vormgegeven.
Het boek verschijnt gelijktijdig in het Nederlands en in het Engels.
Recensie(s)
Het boek gaat vooral in op vaste planten die binnen twee tot drie jaar al volwassen worden. Heel wat praktische adviezen en zelfs beplantingsschema's. Zowel voor de professionele tuinontwerper als de doorsnee tuinliefhebber enkele hoogst interessante inzichten en een schat aan informatie over omgaan met planten.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

OUDOLF, PIET & NOEL KINGSBURY - Planten voor morgen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.