Inderwisch , Meindert . [ isbn 9789049960360 ] - Zucht . ( Over

Schrijver:
Titel: Zucht . ( Over verslavingen van speen tot spuit . )Drugs, drank, medicijnen, eten (of juist niet eten), winkelen, seks, gamen, sporten, tv of internet: verslaving, de onbeteugelde zucht naar 'iets', heeft veel verschillende gezichten. In onze -
ISBN: 9789049960360
Taal: Nederlands
Uitgever: Paradigma .
Bijzonderheden: paperback in zeer nette staat - 1116 - 1e dr 2010 - 191 p - 270 gr
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- maatschappij van overvloed worstelen dan ook veel mensen met een vorm van verslaving. De overgang van schijnbaar onschuldige naar ernstiger vormen van verslaving gebeurt vaak ongemerkt - tot het te laat is.

Zucht is een informatief en eerlijk boek over verslaving, geschreven vanuit zowel professionele als persoonlijke ervaring. Naast nuttige informatie voor verslaafden zelf, hun omgeving en behandelaars, bevat dit boek indringende getuigenissen van (ex-)verslaafden, onder wie Javier Guzman: 'Toen ik dronk was alles de hel, behalve het podium.' Hun openhartige en troostrijke verhalen bieden herkenning en inzichten die veelal ontbreken in eerdere publicaties over dit onderwerp.

Bram Bakker (1963) is psychiater en publicist. Hij heeft spraakmakende boeken op zijn naam staan en is als kritische deskundige veelvuldig te gast bij radio en tv. Hij werkt als psychiater en directielid bij een private ggzinstelling, gespecialiceerd in verslavingen.

Meindert Inderwisch (1958) is schrijver en dichter, Gestalttherapeut en counsellor in de verslavingszorg. Hij drinkt sinds 1979 geen druppel meer en is in 2008 afgekickt van een benzodiazepineverslaving .

In het eerste deel van het boek worden de begrippen zucht, leidend tot mateloosheid, en verslaving, leidend tot afhankelijkheid, nader uitgewerkt. Aan de orde komen onder andere co-verslaving (partner van de verslaafde), de mogelijke behandelmethoden en omgevingsfactoren. In het tweede deel zijn persoonlijke getuigenissen opgetekend van verslaafden aan bijvoorbeeld drank en harddrugs, maar ook van koopzieken of eetverslaafden. Zij beschrijven hoe de verslaving tot stand gekomen is en op welke wijze zij trachten de verslaving het hoofd te bieden. Het zijn persoonlijke en aangrijpende verhalen die voor menig verslaafde en partner/kennis van de verslaafde herkenning zullen opleveren. De informatieve teksten die in kaders zijn geplaatst, onderbreken het grotere verhaal en geven informatie over bijvoorbeeld GHB, sportverslaving en comorbiditeit. Samengevat is het een informatief boek geworden vanuit professionele en vanuit persoonlijke ervaringen. Voor allen die bij de behandeling van verslaafden betrokken zijn, maar ook voor de verslaafde zelf en zijn omgeving een inzichtverschaffend boek.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Inderwisch , Meindert . [ isbn 9789049960360 ] - Zucht . ( Over verslavingen van speen tot spuit . )Drugs, drank, medicijnen, eten (of juist niet eten), winkelen, seks, gamen, sporten, tv of internet: verslaving, de onbeteugelde zucht naar 'iets', heeft veel verschillende gezichten. In onze -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.