Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kay, G.G. - Een lofzang voor Arbonne

Schrijver:
Titel: Een lofzang voor Arbonne
ISBN: 9789029071086
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2004, 490pp, Gebonden als nieuw, De tegenstellingen zijn groot. Gorhaut is een land dat leeft bij het recht van het zwaard, Arbonne wordt bevolkt door alleszins vriendelijke mensen, bezongen in tientallen liederen, die het liefst met rust worden gela
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De tegenstellingen zijn groot. Gorhaut is een land dat leeft bij het recht van het zwaard, Arbonne wordt bevolkt door alleszins vriendelijke mensen, bezongen in tientallen liederen, die het liefst met rust worden gelaten. Nu pakken donkere wolken samen aan de horizon - het is nog maar een kwestie van tijd voor de machthebbers van Gorhaut het verlangen achter hun begerige blik in de richting van Arbonne in oorlogsdaden zullen omzetten. Een welkome aanleiding daartoe is de felle strijd die twee hertogen voeren om de liefde van een vrouw. Tot overmaat van ramp zoeken twee vooraanstaande bewoners van Gorhaut noodgedwongen hun toevlucht in Arbonne. Een invasie van de afschuwelijke horden van Gorhaut lijkt nu beslist onafwendbaar.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kay, G.G. - Een lofzang voor Arbonne