Westland, Pamela - Bloemschikken op natuurlijke wijze

Schrijver:
Titel: Bloemschikken op natuurlijke wijze
ISBN: 9789025202798
Taal: Nederlands
Uitgever: Helmond bv
Bijzonderheden: Harde kaft. Zo goed als nieuw. 127 pagina's. In 'Bloemschikken op natuurlijke wijze' kiest de schrijfster natuurlijke vormen, geuren, kleuren en groeivormen van bloemen en bladeren en combineert deze op informele wijze tot schitterende arrangementen.
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 'Bloemschikken op natuurlijke wijze' kiest de schrijfster natuurlijke vormen, geuren, kleuren en groeivormen van bloemen en bladeren en combineert deze op informele wijze tot schitterende arrangementen.
Behandeld worden de grondregels voor het combineren van kleuren. De basisuitrusting voor het bloemen schikken wordt beschreven en er worden tips gegeven voor de keuze van het te gebruiken vaatwerk. Het boek bevat tal van ideetjes voor bloemschikkingen voor elke dag en voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft, een verjaardag, voor Kerstmis en Pasen. In het laatste hoofdstuk worden droogbloem-arrangementen behandeld. Elk hoofdstuk is geïllustreerd met prachtige kleurenfoto's en stap-voor-stap instructies. Met dit attractieve en informatieve boek kan ieder haar of zijn creatieve talenten ontwikkelen tot een individuele stijl.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Westland, Pamela - Bloemschikken op natuurlijke wijze

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.