Esther Jacobs - Spiritualiteit werkt op rijpere leeftijd / prak

Schrijver:
Titel: Spiritualiteit werkt op rijpere leeftijd / praktische tips voor gouden jaren in de derde fase
ISBN: 9789025958695
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Ten Have 1e druk 2008 9789025958695
Bijzonderheden: Paperback / softback, 94pp, in zeer goede staat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Over dertig jaar is een kwart van de Nederlandse bevolking vijfenzestigplusser. Hoe belangrijk is het om goed oud te worden? Wat is er inspirerend aan ouder worden? Het is volgens de schrijver van groot belang om de ouderdom niet te ontkennen, maar om ervoor te zorgen dat de geest, ondanks de lichamelijke aftakeling, kan blijven schitteren. We kunnen ontwikkelen tot wijze vrouwen en mannen, tot de wijsheid van 'the elder', zoals Nelson Mandela de 'wijze oudere' genoemd heeft. De rijpere leeftijd is volgens de schrijver een spirituele uitdaging. Naast tien tips voor een vitale oude dag, afscheid nemen en innerlijk meesterschap, schenkt hij ook aandacht aan een nieuwe seksualiteit, met bijvoorbeeld informatie over Taoistische Tantra. Dit boekje is speels vormgegeven, elk hoofdstuk begint met een kleurenfoto en eindigt met boekentips, bepaalde teksten in kleur, of met een kleurige achtergrond. De schrijver is freelance journalist en is auteur van boeken over, onder andere, spiritualiteit. Een symphatiek boekje dat ouder worden in een positief licht stelt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Esther Jacobs - Spiritualiteit werkt op rijpere leeftijd / praktische tips voor gouden jaren in de derde fase

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.