Khalid, Farooq - Zwarte spiegels

Schrijver:
Titel: Zwarte spiegels
ISBN: 9789020422610
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1990, 344 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Farooq Khalid - Zwarte spiegels
(Veen)
ISBN 90 204 2261 8
uitgave uit 1990
344 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 7.5

Roman: Pakistan
Een fletse verslonsde Pakistaanse stad fungeert als decor voor een bonte variëteit aan personages zoals een filosoof, kunstenaar, moordenaar, prostituée, doofstomme. Handelen, denken en vooral gesprekken staan centraal in het boek. Verschillende stemmingen en gemoedstoestanden, bespiegelingen en contrasten worden gecreëerd. Berusting, hoop, lethargie en geweld, liefde en enige mystiek kleuren de roman. Allerlei komt ter sprake, maar er gebeurt weinig. Dit wordt op magistrale wijze verwoord. De roman belicht veel van de Pakistaanse psyche. 'Zwarte Spiegels' is in Khalid's geboorteland Pakistan bekroond. Dit toont ondermeer aan dat over ogenschijnlijk schofferende en controversiële zaken genuanceerd gedacht kan worden in een islamitische samenleving. Stijlvolle strakke kaft. Onmiskenbare overeenkomst met de kaft van Rushdie's 'Middernachtskinderen', van dezelfde uitgever. De vertaler hanteert het Nederlands zeer kundig.
(Biblion recensie, B.C. Meulenbeld.)

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Khalid, Farooq - Zwarte spiegels Khalid, Farooq - Zwarte spiegels Khalid, Farooq - Zwarte spiegels Khalid, Farooq - Zwarte spiegels Khalid, Farooq - Zwarte spiegels

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.