boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Heynick - Berichten uit dromenland

Schrijver:
Titel: Berichten uit dromenland
ISBN: 9789050181594
Uitgever: Balans, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1992, Paperback / softback, 134pp zgan 9789050181594 241 Dit alleraardigste boekje behandelt alles wat met slapen te maken heeft, uiteraard in kort bestek.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit alleraardigste boekje behandelt alles wat met slapen te maken heeft, uiteraard in kort bestek. Het is overzichtelijk gerangschikt en prettig te lezen al is enige kennis van psychologie wel aan te raden om het verband te snappen. Jammer is dat er een boekenlijst ontbreekt, zodat je voor verdere uitdieping van een onderwerp weer op zoek moet gaan. Het geeft een globaal overzicht over alle gebieden die met slaap te maken hebben van snurken tot slaapwandelen, voorspellende dromen tot Indische droomkunst. De auteur, een Amerikaan, heeft ruim 100 artikelen over dit onderwerp in het Nederlands gepubliceerd. Hij promoveerde op dromen aan de R.U. te Groningen. Hij schrijft nu het cursusboek 'Omgaan met dromen' voor Teleac (1993). Het boek is vooral aan te raden door de deskundigheid en de veelvoud van onderwerpen.
(Biblion recensie, Anke M. Wiltenburg.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heynick - Berichten uit dromenland