boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dickinson, Emily, Postma, Obe - Twofold twilud

Schrijver:
Titel: Twofold twilud
ISBN: 9789033002151
Taal: Meertalig
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij
Bijzonderheden: 1982, Paperback / softback, 31pp nieuw 9789033002151 239 De Amerikaanse gedichten staan op de linker-, de Friese versies op de rechterbladzij. Ook de korte inleiding van Dam is zowel in het Engels als in het Fries. De vertalingen van Postma zijn fraa
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze dichtbundel is uitgegeven door het Prov. Bestuur van Friesland ter gelegenheid van het feit dat twee eeuwen geleden de Staten van Friesland het initiatief genomen hebben tot de erkenning van de V.S.

Taal: Engels/Fries
Nederlands

Uitgever:
Provinsiaal Bestjoer fan Fryslân / Friese Pers 1982, Gelegenheidsuitgave, 31 blz.
Deze dichtbundel is uitgegeven door het Prov. Bestuur van Friesland ter gelegenheid van het feit dat twee eeuwen geleden de Staten van Friesland het initiatief genomen hebben tot de erkenning van de V.S. door de Verenigde Nederlanden. Het is van Freark Dam een bijzonder goede keus geweest om de tien gedichten van de Amerikaanse dichteres Emily Dickinson (1830-1886), die door de Friese dichter Obe Postma (1868-1963) vertaald zijn, in deze vorm uit te geven. De Amerikaanse gedichten staan op de linker-, de Friese versies op de rechterbladzij. Ook de korte inleiding van Dam is zowel in het Engels als in het Fries. De vertalingen van Postma zijn fraai, al bereiken ze niet alle het peil van Dickinson. Met de tekeningen van Ellen Swart van beide poeten en een voorbeeldige typografie, ziet het er uiterst verzorgd uit. Een boekje om van te genieten!

(NBD|Biblion recensie, Drs. Jelle van der Meulen)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.