MT.BLOEM is momenteel afwezig,MT.BLOEM heeft de volgende melding achtergelaten: <br><br>Wij zijn tot 28 september as. afwezig!<br><br> De verkoper verwacht te reageren na 29-09-2021

Barüske, Heinz - Volkssprookjes en Legenden van de Eskimo's (M

Schrijver:
Titel: Volkssprookjes en Legenden van de Eskimo's (Märchen der Eskimo)
ISBN: 61200873
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar, z.j., geen druk vermeld
Bijzonderheden: Geb. (slappe kaft), 184 pp., zw/w illustraties
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Een verzameling sprookjes en legenden van Eskimo's, die leven in Siberië, Alaska, Canada en Groenland. Wonderlijke vertellingen die getuigen van de grillige fantasie van die jagersvolk dat reeds eeuwenlang stand heeft gehouden n een gebied met een onvoorstelbaar ruig klimaat.

MT.BLOEM uit Liessel

Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen. U kunt natuurlijk ook bellen. Door de COVID-19 regels kan bij verzending van PAKKETPOST vertraging ontstaan! Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden. Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij MT.BLOEM

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met MT.BLOEM
  • Na uw bestelling ontvangen u en MT.BLOEM een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MT.BLOEM vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • MT.BLOEM kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.