Corneau , Guy . [ isbn 9789021596624 ] - Lessen in Liefde . ( I

Schrijver:
Titel: Lessen in Liefde . ( Intimiteit en spiritualiteit tussen man en vrouw, ouder en kind . )Liefde lijkt vaker een opgave, een probleem of een veldslag, dan een manier om elkaar gelukkig te maken. Het lijkt moeilijker dan ooit om een harmonische relatie
ISBN: 9789021596624
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire .
Bijzonderheden: paperback in zeer nette staat - 1316 - 1e dr 2000 - 256 p - 410 gr
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- relatie op te bouwen en in stand te houden tussen man en vrouw. Het lijkt lastiger dan vroeger om zonen en dochters een opvoeding te geven die ze tot evenwichtige volwassenen laat uitgroeien. En toch wil iedereen gelukkig zijn in de liefde. De beroemde Jungiaanse psycholoog Guy Corneau, bekend van zijn vorige boek 'Afwezige vaders, verloren zonen', onderzoekt in 'Lessen in liefde' wat nu de gevaren, de uitdagingen en de kansen zijn. Hoe kunnen wij de liefde herontdekken als de intieme en spirituele kracht, die ons transformeert, verhalen, praktijkgevallen en vooral zijn oorspronkelijke, geïnspireerde denktrant, slaagt hij erin ons de waarde van intimiteit en spiritualiteit in onze relaties te doen beseffen.

De auteur, Jungiaans psycholoog, beschrijft hoe het mogelijk is om een harmonische man-vrouw relatie op te bouwen en in stand te houden door intimiteit en spiritualiteit een grotere plaats te geven. In het eerste deel van het boek plaatst hij de crisis waarin veel hedendaagse paren zich bevinden, in de context van een wankelend patriarchaat. Vervolgens komen enkele belangrijke psychologische begrippen en theorieen aan de orde, zoals ego en superego, zelfwaardering en archetypen. In het tweede deel onderzoekt hij de relatie tussen vader en dochter, en die tussen moeder en zoon. Deze relaties vormen namelijk een directe bron van conditionering in de dynamiek tussen de geslachten. Het laatste deel van het boek gaat over de liefde en beschrijft problemen van paren die blijven hangen in gedragspatronen waarvan de basis ligt in het oudergezin. Vervolgens komt aan de orde hoe intimiteit, spiritualiteit en zelfrespect kunnen bijdragen aan een harmonische liefdesrelatie. Een prettig leesbaar, maar niet opvallend boek over een onderwerp waarover veel geschreven, maar ook veel gelezen wordt.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Corneau , Guy . [ isbn 9789021596624 ] - Lessen in Liefde . ( Intimiteit en spiritualiteit tussen man en vrouw, ouder en kind . )Liefde lijkt vaker een opgave, een probleem of een veldslag, dan een manier om elkaar gelukkig te maken. Het lijkt moeilijker dan ooit om een harmonische relatie Corneau , Guy . [ isbn 9789021596624 ] - Lessen in Liefde . ( Intimiteit en spiritualiteit tussen man en vrouw, ouder en kind . )Liefde lijkt vaker een opgave, een probleem of een veldslag, dan een manier om elkaar gelukkig te maken. Het lijkt moeilijker dan ooit om een harmonische relatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.