Shainess, Natalie - Waarom ik me schuldig voel. De vrouw als sl

Schrijver:
Titel: Waarom ik me schuldig voel. De vrouw als slachtoffer van haar eigen gedrag
ISBN: 9789060579527
Taal: Nederlands
Uitgever: Omega
Bijzonderheden: 1985, 253 pp., paperback. Goed
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Net en strak exemplaar.


Een Amerikaanse psychiater en psychoanalytica heeft een boeiend boek samengesteld over het schuldgevoel bij vrouwen. Zij behandelt dit middels het verschijnsel masochisme, niet als een vorm van lustbevrediging, maar als een vorm van onderdrukt zijn, waar de masochiste aan lijdt. Hoe dat verschijnsel werkt, analyseert zij op een heldere, concrete wijze met veel voorbeelden uit haar praktijk als psychiater. Zij rekent af met opvattingen van Freud en andere onjuiste interpretaties. Zij wil geen doe-het-zelf boek schrijven, maar de lezer bewust maken van het verschijnsel masochisme en de vernietigende structuur daarvan. De tekst is geschreven in een populair-wetenschappelijke vorm, geschikt voor een breed lezerspubliek; ook voor mannen.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shainess, Natalie - Waarom ik me schuldig voel. De vrouw als slachtoffer van haar eigen gedrag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.