TODTS, Herwig. - GOYA, REDON, ENSOR : GROTESKE SCHILDERIJEN EN

Schrijver:
Titel: GOYA, REDON, ENSOR : GROTESKE SCHILDERIJEN EN TEKENINGEN.
Uitgever: Tielt, Lannoo, 2009
Bijzonderheden: Gebonden, originele softcover uitgeversomslag in kleur, 24.5x19.5 cm., 238 pp. + 2, uitgebreid geillustreerd in kleur en in z/w. ISBN 9789020983418.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Uitgegeven ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling in het KMSK Antwerpen van 14 maart tot 14 juni 2009. Ensors ontmoeting met het werk van Goya en Redon was voor de definitieve artistieke koerswending in zijn oeuvre misschien wel van doorsslaggevende betekenis. De herontdekking van Goya gaat hand in hand met de groeiende waardering van het groteske : kunstenaars zoals Redon en Ensor gaan opzettelijk op zoek naar motieven en vormen die gelijktijdig gevoelens van afkeer, verbazing en lust opwekken. Hier wordt stilgestaan bij de overeenkomsten en verschillen tussen het werk van drie grootmeesters van de groteske.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

TODTS, Herwig. - GOYA, REDON, ENSOR : GROTESKE SCHILDERIJEN EN TEKENINGEN.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.