Schöning, Barbara - Uw paard beter begrijpen en opvoeden

Schrijver:
Titel: Uw paard beter begrijpen en opvoeden
ISBN: 9789043817486
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Bijzonderheden: Gebonden, 2007, 192 blz. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index. Deukje in enkele hoekjes van de kaft.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur is dierenarts en gedragswetenschapper en heeft een praktijk voor gedragstherapie voor paarden. Haar enorme ervaring m.b.t. problemen tussen paarden en hun eigenaren heeft zij op schrift gesteld, gebruikmakend van haar kennis van gedragswetenschap en leerstrategieën. Het boek begint met een hoofdstuk over de eerste paarden en hun kennismaking met de mens. Daarna gaat zij verder met het beschrijven van kuddegedrag, de daaruit voortkomende lichaamstaal en communicatie, de manier waarop een paard leert en hoe je daar als mens op in kunt (moet) haken om een prettige relatie met je paard te krijgen of te onderhouden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.