Adobe InDesign CS2 + CD-rom

Schrijver:
Titel: Adobe InDesign CS2 + CD-rom
ISBN: 9789043011419
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson
Bijzonderheden: 2006, 479 pp., paperback. NIEUWSTAAT
Prijs: € 27,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat.

Officieel trainingsboek van Adobe over het gebruik van InDesign CS2. Het begint met een korte uitleg over de opzet van het boek en wat nieuw is in deze versie van dit bekende opmaakprogramma. Hierna volgt een korte rondleiding door het programma aan de hand van oefeningen, waarvan het benodigde materiaal op de bijgevoegde cd-rom staat. Vervolgens leert men de werkruimte kennen, documenten instellen, tekst en illustraties invoegen en bewerken, met kleur en stijlen werken, etcetera. Uiteindelijk leert men de bestanden afdrukken, PDF en XML bestanden maken en als laatste de bestanden beheren met Adobe Bridge en Version Cue. Veel oefeningen die stap voor stap worden weergegeven, verduidelijkt met kleurenillustraties en screenshots en veel fel weergegeven tips en opmerkingen. Een leerzaam en interessant boek voor zowel de beginnende als gevorderde gebruiker. Met register.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Adobe InDesign CS2 + CD-rom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.