Bekhuis, Johan ; Gijs Kurtsjens ; Stefan R. Sudmann e.a. - Land

Schrijver:
Titel: Land van levende rivieren. De Gelderse Poort.
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV Uitgeverij / Stichting De Ark, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2002, 250 blz. Met foto's, tekeningen en kaarten. Opdracht op schutblad.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De geologie, geschiedenis, ecologie en verdere ontwikkeling van de Gelderse Poort worden behandeld. Dit is het natuurgebied tussen Nederland en Duitsland, waar de Rijn Nederland binnenstroomt. Het boek heeft een afmeting van 23,5 cm hoog bij 28,5 cm lang en dit geeft volop ruimte voor de grote en duidelijke kleurenfoto's, kaarten en tekeningen die de tekst begeleiden. De verschillende onderwerpen worden op een natuurlijke manier met elkaar verbonden om een indruk te kunnen geven van de complexe interacties tussen natuurkrachten en de mens, die dit gebied gevormd hebben. Tevens komt het belang van samenwerking voor dit natuurgebied binnen de Euregio Rijn-Waal, tussen de overheden aan weerszijden van de grens Nederland-Duitsland aan de orde. De doelgroepen van dit boek zullen voornamelijk tweeledig zijn: enerzijds de grote groep natuurliefhebbers in de traditie van Heimans en Thijsse en aan de andere kant de bewoners van dit gebied. De vijf redacteuren hebben dit boek in samenwerking met de Faunawerkgroep Gelderse Poort samengesteld.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bekhuis, Johan ; Gijs Kurtsjens ; Stefan R. Sudmann e.a. - Land van levende rivieren. De Gelderse Poort.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.