Zomeren, Koos van - Sneeuw van hem

Schrijver:
Titel: Sneeuw van hem
ISBN: 9789029560214
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers - Amsterdam
Bijzonderheden: 1998, 370 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 7,0-7.5
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Koos van Zomeren - Sneeuw van hem
(De Arbeiderspers - Amsterdam)
ISBN 90-295-6021-5
uitgave uit 1998
370 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 7,0-7.5

Koos van Zomeren schreef een roman over kou - kou van buiten en kou van binnen.Een maar al te menselijk verhaal over eeuwigheid en overspel, creativiteit en bederf, poolexpedities en bergbeklimmers.En meesterlijk geschreven.
Recensie(s)
Eigenlijk is dit boek een dubbelroman. Deel I 'Hem' en deel III 'Dooi' gaan, personaal verteld, over Thomas Hem, auteur van 'kleinere' boeken, die de opdracht krijgt een boek van 300 pagina's te schrijven, maar met een writer's block kampt. Hij is 50 jaar, drie keer gescheiden, vader van vier dochters, van wie er één bij de geboorte stierf en heeft een verhouding met de bibliothecaresse Bettie Sonius, moeder van drie zoons, van wie de oudste in een inrichting zit en wier man Bob zelfmoord pleegt. Het middenstuk, deel II 'Hans', gaat in de ik-stijl over een puber, Hans Brummelkamp, die opgroeit in een huis aan een uiterwaard en wiens vader zich bij zijn geboorte heeft opgehangen. Hem, die regelmatig naar Zwitserland gaat, wat aanleiding geeft tot uitvoerige en topografisch nauwkeurige natuurbeschrijvingen, ontmoet daar Hans, die gefascineerd is door poolexpedities en hun veelal noodlottig einde. Beider voorliefde voor koude en sneeuw geeft eenheid aan het boek, dat met een korte epiloog en een verantwoording van de vele geciteerde werken wordt besloten. Deze roman is door het collageachtige karakter wat verwarrend, maar leest prettig en wordt gekenmerkt door Van Zomerens voorliefde voor de variërende herhaling. Toptien-boek.
(Biblion recensie, Dr. R.L.J. Bromberg.)

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zomeren, Koos van - Sneeuw van hem Zomeren, Koos van - Sneeuw van hem Zomeren, Koos van - Sneeuw van hem

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.