Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Tetteroo, Tosca - Edelsteentherapie van A tot Z

Schrijver:
Titel: Edelsteentherapie van A tot Z
ISBN: 9789065641502
Taal: Nederlands
Uitgever: Mingus, 1990
Bijzonderheden: Nette paperback, 175 pag., ISBN 9065641505
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Zo duidelijk en vanzelfsprekend als het voor de oude culturen was om met edelstenen en mineralen te werken, zo vreemd is het voor de meesten van ons nu. Het accepteren van de krachten van de natuur is vaak moeilijk en zeker bij edelstenen en mineralen wordt nog steeds gedacht dat het hier om 'dode' dingen gaat. Gelukkig komt daar langzaam verandcring in. We krijgen weer belangstelling voor de oude waarden omdat we, beseffen dat er meer is dan zo op het eerste gezicht valt waar te nemen.

Edelstenen en mincralen hebben een eeuwenlang groeiproces, achter de rug als wij ze te zien krijgen. Ze bevatten veel compact opgeslagen informatie en hebben een geheel eigen uitstraling.

Edelsteentberapie van A tot Z is geschreven als leidraad voor mensen die geinteresseerd zijn in de fascinerende wereld van edelstenen en mineralen. Tosca Tetteroo, die een jarenlange ervaring heeft op dit gebied, geeft in dit fascinerende boek antwoord op alle vragen die dagelijks gesteld worden over de werking en toepassing ervan.

De alfabetische opzet en de kleurenfoto's maken het boek tot een handige en complete gids.

Tosca Tateroo, auteur van onder meer Geluk is ecn edelstecn, leidt al vele jaren Edelsteencentrum 'De Krater' in Oldeberkoop. Zij geeft er cursussen en workshops voor iedereen die in contact wil komen met de zuivere energie van edelstenen, mineralen en kristallen.
Recensie(s)




De schrijfster, bekend van de 'Zwarte Gat'-uitzendingen behandelt op een duidelijke en overzichtelijke manier wat met edelstenen gedaan kan worden bij lichamelijke en psychische klachten. Ze vertelt iets over edelstenen en andere kulturen, gaat in op de bestanddelen, kleur, vorm, enz. Er is een lijst opgenomen waarin stenen alfabetisch worden behandeld. Het boekje is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in stenen en op verantwoorde wijze een steen wil kiezen om te dragen of b.v. ergens neer te leggen. Het is duidelijk geschreven zonder scheikundige formules, enz. Om de diverse stenen te laten zien zijn 16 mooie, duidelijke kleurenfotobladzijden opgenomen. De omslag is oranje met paarse letters met een kleurenfoto van edelstenen. Ik mis een alfabetische lijst van klachten met de bijbehorende stenen zodat ook direct te zien is welke steen bij welke klacht gebruikt kan worden.
(Biblion recensie, E. Wannee-Immerzeel.)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tetteroo, Tosca - Edelsteentherapie  van A tot Z