Puchner, Willy - Het verlangen van de pinguins: Een reis om de

Schrijver:
Titel: Het verlangen van de pinguins: Een reis om de wereld
ISBN: 9783829014106
Taal: Nederlands
Uitgever: TextCase
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,45 (binnen Nederland)
Meer info:
Willy Puchner werd beroemd met zijn project “Pinguïns- Reizen over de wereld“. Vier jaar lang reisde hij samen met zijn pinguïns Joe en Sally naar de meest prachtige plaatsen. Naar de zee, de woestijn naar New York, Sydney, Parijs, Venetië, Tokio, Honolulu, Rome en Caïro om Joe en Sally te vangen in foto’s. Daar zijn ze nu verbonden en verloren voor altijd. Door de ogen van de pinguïns gezien was het blijkbaar zeer vertrouwd om duizenden keren gefotografeerd te worden. Elke keer weer verschillend en vernieuwend. Freddy Langer, een journalist schreef het volgende over dit project in de “Frankfurter Allgemeinen Zeitung“: ‚Hij liet ze voor wereldberoemde bezienswaardigheden poseren, alsof ze toeristen waren, en nam hun op de foto. Op deze wijze creëerde hij het mooiste fotoalbum betreffende het reizen van de 20e eeuw. „Het Verlangen van de Pinguïns“.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Jolanda's Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Jolanda's Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Jolanda's Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Jolanda's Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Jolanda's Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.