Zeltner, Renate - Gezonde keuken paddestoelen / de beste recep

Schrijver:
Titel: Gezonde keuken paddestoelen / de beste recepten
ISBN: 9789024649372
Uitgever: Bosch & Keuning
Bijzonderheden: Gebonden boek / 1e druk 1992 / mooi exemplaar / geen ex. biblio-boek
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de inleiding worden drie soorten paddestoelen besproken, nl. champignons, shii-takes en oesterzwammen. In de recepten komen enkel deze drie terug. Tevens worden de gebruiks- en toepassingsmogelijkheden beschreven. De recepten zijn ingedeeld naar de plaats in het recept zoals soepen, sauzen, paddestoelen in combinatie met groenten, met zetmeel, met vlees en vis of met eieren en zuivel. Bij elk recept staat een duidelijke ingrediëntenlijst, puntsgewijze receptuur en een Kcal/KJ-gehalte per portie. De recepten zijn veelal voor vier personen en grotendeels vegetarisch. Van een groot aantal gerechten is er een kleurenfoto. De recepten variëren van (eenvoudige) omeletten tot internationale gerechten. Bevat alfabetisch receptenregister. Bij sommige recepten wordt een tip gegeven ter variatie of ter aanvulling. In de ca. 64 recepten wordt duidelijk gemaakt dat er vele mogelijkheden zijn met deze drie soorten paddestoelen.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.