Ebner, Michael - Elektronica voor theatertechnici

Schrijver:
Titel: Elektronica voor theatertechnici
Taal: Nederlands
Uitgever: Segment, Beek
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2004, 240 blz. Met afbeeldingen en een index.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over elektronica gericht op geluidsapparatuur voor gebruik in het theater.

De auteur, zelf ervaren in de theatertechniek, heeft de noodzakelijk geachte praktische en theoretische kennis gebundeld in dit boekje; de titel dekt de lading dan ook prima. Het is sterk gericht op audiotechnieken en het gebruik van lange verbindingskabels hetgeen in een theateromgeving natuurlijk dagelijkse praktijk is. Voor het geval apparatuurstoringen in eerste instantie door de technicus zelf worden onderzocht, kan hij gewapend met de informatie uit dit boek dit op zinnige wijze doen. Componentherkenning en het interpreteren van de documentatie en schema's worden redelijk uitvoerig belicht en van praktijkcommentaar voorzien. De belichtingstechniek leent zich, i.v.m. de vergaande digitalisering hierin, veel minder voor zelf doen en wordt summier besproken.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ebner, Michael - Elektronica voor theatertechnici

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.