Peltzer, Roland ; Bas Worm ; Gerrit-Jan Spek e.a. - Reeën. toek

Schrijver:
Titel: Reeën. toekomst in Nederland. 60-jarig jubileum Vereniging Het Reewild.
Taal: Nederlands
Uitgever: Vereniging Het Reewild
Bijzonderheden: Gebonden, 2011, 152 blz. Met foto's.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over reewild en 60 jaar reeënbeheer. Er wordt uitgebreid aandacht gegeven aan de huidige stand van zaken met de populaties reeën in Nederland en hoe die in de toekomst beheerd moeten worden. De grote aantallen reeën en de wijze waarop ze nu beheerd worden, veroorzaken grote problemen zoals schade aan bossen en tuinen en veel aanrijdingen in het verkeer (10.000 per jaar). De Vereniging Het Reewild vindt het de hoogste tijd om in Nederland op een andere manier naar het ree te gaan kijken en op een andere manier te beheren.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peltzer, Roland ; Bas Worm ; Gerrit-Jan Spek e.a. - Reeën. toekomst in Nederland. 60-jarig jubileum Vereniging Het Reewild.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.