Jean-Paul Delsaux - 120 jaar Belgische autosport Volume 1 ; 1

Schrijver:
Titel: 120 jaar Belgische autosport Volume 1 ; 1896 - 1965
Uitgever: , boudewijnstichting, 2016
Bijzonderheden: Gebonden, Hardcover, 320 pagina's veel illustraties ! tekst in Nederlands . ISBN 9789082377286.
Prijs: € 59,00
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Jean-Paul Delsaux is auteur van tientallen boeken over voornamelijk Belgische autosportevenementen. Hij beschikt over een rijk archief aan foto?s en documenten en is dus uitstekend geplaatst om de definitieve geschiedenis van de automobielsport in Belgie te schrijven. Hij doet dit met de hulp van de FSA, dat zich ertoe verbond om de drie delen uit te geven in beide landstalen. Dit eerste deel begint met een inleiding die van 1896 de stichting van de Belgische Automobielclub, voorloper van de RACB - tot 1949 loopt en die bestaat uit geillustreerde sleutelmomenten, onderverdeeld in drie periodes. Vanaf 1950 wordt de jaarlijkse kalender (nationaal en internationaal) vollediger en zijn er specifieke hoofdstukken, gewijd aan een of andere wedstrijd of discipline. Vanaf 1960 zijn we pas goed vertrokken en wordt elk jaar geopend met een kalender van de wedstrijden (nationaal en internationaal) en de uitslagen ervan. Sommige van die wedstrijden worden in de daaropvolgende bladzijden ruimer besproken. Voor 1960 bijvoorbeeld zijn de ?nationale? wedstrijden: de Grote Prijs van Brussel, de Grote Prijs van Spa, de Grote Prijs van Belgie, Luik-Rome-Luik, de Tour de France Automobile en de Heuvelklim van Namen. De hoofdbrok van dit boek vangt dus aan in 1960. De manier waarop Delsaux tewerk gaat zal dezelfde zijn tot in 2016, het jaar waarin de Belgische autosport 120 jaar bestaat. Van 1896 tot 2016 zijn er een duizendtal bladzijden - verpakt in drie boekdelen - nodig om deze geschiedenis te vertellen.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jean-Paul Delsaux - 120 jaar Belgische autosport  Volume 1  ; 1896 - 1965

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.