Waalewyn - Achter de bres

Schrijver:
Titel: Achter de bres
ISBN: 9789012065061
Uitgever:
Bijzonderheden: Paperback , vlekjes op buitenkant boek , goede pagina's
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ir. A. Waalewijn, was als oud-hoofd van de meetkundige dienst van de waterstaat, niet de direct aangewezene om dit boek te schrijven, maar we mogen hem bijzonder dankbaar zijn. Schrijven over personen, vooral in leidinggevende functies, die onder benauwende omstandigheden hun werk moesten doen, is een hachelijke onderneming. Als voorbeeld noemen we de directeur-generaal dr.ir. L.R. Wentholt die tot 11 augustus 1943 zijn dienst uitoefende. Op hem is van toepassing dat ondank 's werelds loon is. De beschrijving van Waalewijn kan men een eerherstel noemen, sober en goed toegelicht. Achterin het boek vindt men talrijke bijlagen onder andere een lijst van bruggen over de grote rivieren die van 1928-'40 zijn gebouwd met tevens die uit de vorige eeuw. De bijlage over het herstel van bruggen over 1940-'43 laat zien hoe snel men te werk is gegaan.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Waalewyn - Achter de bres

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.