Altman , Donald . & Studio Imago . [ isbn 9789045311227 ] - D

Schrijver:
Titel: De Mindfulness Code . ( Vier sleutels naar geluk . ) Oefening in mindfulness verbetert de concentratie en verschaft je inzicht, waardoor je jezelf kunt bevrijden van spanning, angst en boosheid en je je gelukkiger gaat voelen. Na Mindfulness, -
ISBN: 9789045311227
Taal: Nederlands
Uitgever: BBNC uitgevers POD .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 1716 - 1e dr 2010 - 253 p - 380 gr
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- dat alle oefeningen van de grote meester Thich Nhat Hanh bevat, laat De Mindfulness Code zien hoe je op verschillenden niveaus van het bestaan gelukkiger kunt worden.

Donald Altman legt in De Mindfulness Code uit dat er vier sleutels zijn voor het vinden van mindfulness en daarmee geluk: het lichaam, de geest, de ziel en relaties. Altman gebruikt de moderne kennis van het menselijk brein om te laten zien hoe je elk van deze vier sleutels kunt omdraaien naar geluk. Hij geeft praktische oefeningen die je hierbij helpen en laat stap-voor-stap zien hoe je je leven meer in balans kunt brengen.

Donald Altman is psychotherapeut, bekroond schrijver en lid van de raad van bestuur van The Center for Mindful Eating (www.teme.org). Hij geeft overal in Amerika workshops over mindfulness en staat bekend als dé mindfulness coach van Amerika vanwege de manier waarop hij mindful leven onder de aandacht brengt.

'Altmans proza en zijn boodschap zijn een goed recept voor iedereen die worstelt met de snelheid van het moderne leven. Hij is een vertrouwenwekkende gids voor zowel vetereanen als beginners op het gebied van mindfulness. Altman richt zich op het brein, maar schrijft vanuit het hart.' – Publishers Weekly .

Mindfulness staat voor oplettendheid en is een meditatievorm waarbij emoties worden geobserveerd en gedachten losgelaten. In dit boek worden vier sleutels aangereikt die helpen bij het ervaren van dit groter bewustzijn. De sleutels tot verstand, het lichaam, de geest en de relaties worden besproken in vier afzonderlijke delen waarbij elk onderdeel elf praktische strategieen kent. Het bijzondere is dat de gebruikelijke volgorde van hoofdstukken geen vaststaand concept is en zij los van elkaar kunnen dienen om stilte en vrede te brengen binnen de waan van een voortrazende samenleving. De methoden die besproken worden zijn laagdrempelig en bereikbaar voor een groot publiek. Ofschoon het bespreken van het begrip mindfulness niet uniek is, zijn de aangereikte methoden met de vier sleutels vernieuwend en uitdagend. Naast de praktische strategieen gebruikt de augteur voorbeelden uit de psychotherapie, vergelijkende literatuur en de geschiedenis om de begrippen te visualiseren. Bevat een inleiding, inhoudsopgave en bronverwijzing.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Altman , Donald . &  Studio Imago . [ isbn  9789045311227 ] - De Mindfulness Code . ( Vier sleutels naar geluk . ) Oefening in mindfulness verbetert de concentratie en verschaft je inzicht, waardoor je jezelf kunt bevrijden van spanning, angst en boosheid en je je gelukkiger gaat voelen. Na Mindfulness,  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.