Hayman, Bernard Vertaald en bewerkt door Jan Noordegraaf.

Schrijver:
Titel: Seinboek voor jachten
ISBN: 9789060453698
Taal: Nederlands
Uitgever: Hollandia Watersport Baarn 1e druk 1985 9789060453698
Bijzonderheden: geb. hardcover 259pp. in zeer goede staat, geillustreerd
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek behandelt alle aspecten van communicatie en seinen voor zeegaande jachten. Aan het gebruik van radiotelefonie (marifoon) wordt veel aandacht besteed, maar ook andere seinen door middel van licht, (voor navigatie en fakkels) geluid, en vlaggen worden voldoende behandeld. Een oorspronkelijk Engels handboek, dat afgezien van enkele vertaalfouten, redelijk leesbaar is. Toegespitst op de Engelse situatie, maar de verschillen in nationale regels worden wel vermeld. Een handig boekwerkje voor zeezeilers, waarin alle regels op dit gebied goed bij elkaar zijn gezocht.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hayman, Bernard      Vertaald en bewerkt door Jan Noordegraaf. - Seinboek voor jachten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.