Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Coelho, Paulo - Elf Minuten

Schrijver:
Titel: Elf Minuten
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers, 2007
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 265 pag., ISBN 9789029509817
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

De jonge Braziliaanse Maria verlangt koortsachtig naar avontuur en een grote liefde. Ze vertrekt naar Genève, waar een nachtclubeigenaar haar onder valse voorwendselen de prostitutie in lokt. Ze verkoopt haar lichaam, maar haar geest probeert ze te beschermen. Er komt echter een grote wending in haar leven wanneer zij de jonge schilder Ralf ontmoet. Hij brengt haar in verwarring, want ook al is hij net zo verloren als zij, hij weet de taal van het hart te spreken.

Elf minuten gaat over de (on)zekerheden van de liefde, het volgen van je hart en de offers die je soms moet brengen om je dromen te verwezenlijken.
Recensie(s)

Roman van de bekende Braziliaanse auteur Paulo Coelho (1947) waarin hij de minder mooie kanten van de mens en van de werkelijkheid beschrijft. Maria, een mooi jong Braziliaans plattelandsmeisje, besluit geluk en avontuur te gaan zoeken in Zwitserland. Ze gaat mee met de eigenaar van een nachtclub uit Genève die haar werk belooft, maar haar als een moderne slavin behandelt. Maria belandt in de prostitutie. Ze verkoopt haar lichaam (de seks duurt uiteindelijk maar elf minuten), maar haar ziel probeert ze te behoeden. Dit lukt totdat ze de kunstenaar Ralf ontmoet. Hij brengt haar in verwarring en raakt haar in haar hart en uiteindelijk weet ze net op tijd te stoppen. Ze is verliefd en opent haar ziel voor hem. Samen ontdekken ze het heilige van seks. Mooie aangrijpende en meeslepende roman met een filosofische onderlaag voor een groot publiek.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coelho, Paulo - Elf  Minuten