Domscheit-Berg, Daniel, Klopp, Tina - Inside Wikileaks. Mijn ti

Schrijver:
Titel: Inside Wikileaks. Mijn tijd bij de spraakmakendste website ter wereld
ISBN: 9789048809653
Taal: Nederlands
Uitgever: Lebowski Achievers 2011 9789048809653
Bijzonderheden: Paperback 303pp. goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijver is beter bekend onder de naam Daniel Smitt , waarmee hij twee en een half jaar opereerde als woordvoerder en vooral technisch medewerker bij WikiLeaks. In dit boek beschrijft hij op zeer toegankelijke wijze hoe de opkomst ervan te werk ging, hoe de spanningen steeds meer toenamen tussen hem en Julian Assange en hoe hij tenslotte aan de kant werd gezet. Hij vertelt dit vanuit zijn standpunt en staaft het relaas met feiten en quotes uit chatberichten. Niet alleen gaat hij in op de technische organisatie van dit vrijwilligersbedrijf die steeds meer gaat rammelen, maar ook op de enorme geldzorgen die ontstaan, de spanningen tussen de leden en het steeds arrogantere optreden van Julian Assange. Nadat de fondsenwerving op gang is gekomen, worden de technische problemen opgelost, maar de verwijdering tussen Assange en de schrijver wordt steeds groter, wat leidt tot zijn ontslag. Daniel richt dan samen met oud-medewerkers OpenLeaks op. Het boek geeft een aardig beeld hoe de auteur zijn belevenissen bij WL heeft ondervonden en hoe WL misschien ten onder zal gaan.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Domscheit-Berg, Daniel, Klopp, Tina - Inside Wikileaks. Mijn tijd bij de spraakmakendste website ter wereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.