Jacob Merlo Horstius - Paradisus Animae Christianae: Lectissimi

Schrijver:
Titel: Paradisus Animae Christianae: Lectissimis omnigenae Pietatis delitiis amoenus
Taal: Latijn
Uitgever: Agrippinae, Sumpt. Balth. ab Egmondt & Sociorum, 1670
Bijzonderheden: Latere bruin half lederen band ?,5 ribben verguld - 19 x 11.5 x 5,3 cm. goede staat
Prijs: € 165,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Conditie;. Eerste 16 pp. los in de band en wat beschadigd. De gegraveerde titel ontbreekt (bijgevoegd in kopie) en het hele boekblok wat vochtschade. Een pagina mist een hoekje. Achterin is bijgebonden 'Manuale pietatis...' maar daarvan alleen 44 pp., pagina's 45-97 pp. ontbreken. Maar de tekst is goed leesbaar en de 8 volpagina gravures zijn allemaal aanwezig.
Schaars
Jacob (Jacobus) Merlo Horstius of Jacques Merler, geboren in Horst op24 juli 1597en stierf in Keulen op21 april 1644, was priester van Onze Lieve Vrouw In Pasculo in Keulen en auteur van vele ascetische werken.
Geboren in Horst, vertrok hij naar Keulen, waar hij theologie studeerde. Hij werd priester gewijd in 1621 en werd in 1623 pastoor van de Notre Dame in Keulen Pasculo functie die hij zijn hele leven 1 . Hij schreef vele verhandelingen in het Latijn, die vervolgens werden vertaald en bewerkt voor eeuwen in vele talen
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacob Merlo Horstius - Paradisus Animae Christianae: Lectissimis omnigenae Pietatis delitiis amoenus Jacob Merlo Horstius - Paradisus Animae Christianae: Lectissimis omnigenae Pietatis delitiis amoenus Jacob Merlo Horstius - Paradisus Animae Christianae: Lectissimis omnigenae Pietatis delitiis amoenus Jacob Merlo Horstius - Paradisus Animae Christianae: Lectissimis omnigenae Pietatis delitiis amoenus Jacob Merlo Horstius - Paradisus Animae Christianae: Lectissimis omnigenae Pietatis delitiis amoenus Jacob Merlo Horstius - Paradisus Animae Christianae: Lectissimis omnigenae Pietatis delitiis amoenus Jacob Merlo Horstius - Paradisus Animae Christianae: Lectissimis omnigenae Pietatis delitiis amoenus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.