BHARATI MUKHERJEE - Laat me - roman

Schrijver:
Titel: Laat me - roman
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos - paperb.
Bijzonderheden: 1999 220pp boek verkeert in goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Debby DiMartino wordt als baby voor de dood behoed door de Grijze Nonnen in een Indiaas woestijndorp. Als peuter wordt ze geadopteerd door het Italiaans-Amerikaans echtpaar Manfred en Serena DIMartino. Als typisch exotisch meisje in een typisch Amerikaanse stad bereikt ze de volwassenheid, zonder te weten of ze nu bijzonder is of juist bijzonder onaangepast. Op haar drieëntwintigste besluit ze dat het tijd wordt om daar achter te komen - tijd ook om haar biologische ouders op te sporen. Over hen weet ze slechts een paar schamele feiten: haar moeder was een hippie uit Californië, haar vader een seriemoordenaar van Europees-Aziatische afkomst, die levenslang in een Indiase gevangenis zit. Het enige dat ze van hen heeft geërfd, is een buitengewoon kwellend verleden. 'Wanneer je niets erft, heb Je recht op alles,' zegt Debby als ze van huis vertrekt, op weg naar San Francisco. Daar denkt ze zich te kunnen toe-eigenen wat ze nodig heeft als ze haar moeder niet mocht vinden. Ze meet zich een nieuwe identiteit aan onder de naam Devi Dee en merkt dat ze misschien meer heeft geërfd dan ze dacht; schokkende ideeën en opwellingen dringen zich op wanneer ze zich richt op de vrouw die mogelijk haar 'biomama' is.

In Laat me geeft Bharati Mukherjee op verrassende wijze aan wat het betekent een Amerikaan te zijn aan het einde van de twintigste eeuw.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

BHARATI MUKHERJEE - Laat me - roman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.