Sly, Debby. - Het praktische ruiterhandboek / Een complete en p

Schrijver:
Titel: Het praktische ruiterhandboek / Een complete en professionele rijcursus....van de eerste stappen tot perfectie
ISBN: 9789062489923
Uitgever: Zuid Boekprodukties
Bijzonderheden: 2003, 160pp, Gebonden
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur is zelf amazone, sportverslaggeefster en schrijfster van diverse boeken over paarden. Daarnaast worden er regelmatig artikelen van haar hand geplaats in het tijdschrift "Your Horse". Zij heeft dus veel ervaring met de materie. In dit boek brengt zij een ieder de fijne kneepjes van de sport bij. Zij gaat uit van de beginnende ruiter, die nog nooit op een paard gezeten heeft. Via een logische opbouw, vanaf de eerste rijles, leidt zij de lezer door de diverse takken van paardensport (dressuur, springen, military etc.). Wit voor en-achterplat. Voorplat voorzien van een foto van een springruiter. Achterplat bestaat uit een paar kleine foto's. De tekst op de achterflap geeft de inhoud goed weer. Voorzien van een inhoudsopgave voorin en een register achterin het boek. Meer dan 500 kleurenfoto's, vaak in diverse fases van een gang of bijvoorbeeld een sprong, van een paardensportfotograaf met meer dan twintig jaar ervaring, completeren het geheel. Daarnaast nog een aantal tekeningen.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.