Walsh, Michael - Altijd Casablanca

Schrijver:
Titel: Altijd Casablanca
ISBN: 9789022984406
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 1999, 328 blz. Met als bijlage de CD. Pakketpost. Nieuw, sealed.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Casablanca' (1942) is een cultfilm met Humphrey Bogart en Ingrid Bergman. Walsh beschrijft in zijn roman eerst de geschiedenis van de filmfiguren voordat zij elkaar in dit stadje ontmoetten. Rick Blaine (Bogart) was een gangster in New York die na een gevaarlijke liefdesrelatie moest vluchten, Ilsa Lundt (Bergman) een diplomatendochter, en Viktor Laszlo al vroeg een vrijheidsstrijder. De roman verhaalt ook wat er na 'Casablanca' kan zijn gebeurd. Rick en inspecteur Renault volgen Ilsa en Laszlo via Lissabon naar Londen. Daar raakt het viertal betrokken bij de aanslag op Heydrich in Praag in 1942. In de ontknoping sterft Laszlo en gaan Ilsa en Rick een gezamenlijke toekomst toegemoet. Het boek is vlot geschreven, en doet soms in stijl denken aan een krimi of detective. De portrettering van het gangstermilieu is geslaagd. De bijgeleverde CD bevat muziek en dialogen uit de film, evenals enkele aanvullende historische filmfeitjes.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walsh, Michael - Altijd Casablanca

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.