België, Prinses Esmeralda van - Mijn vader, Leopold III

Schrijver:
Titel: Mijn vader, Leopold III
ISBN: 9789020947588
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 2001, 1e druk, 176 pp, gebonden met stofomslag
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
* Een portret van de man achter de publieke figuur * Een zeer persoonlijke getuigenis, verteld door zijn jongste dochter * Met meer dan 200 onuitgegeven foto’s over het gezinsleven van Leopold III en foto’s genomen door hemzelf * Met teksten die Leopold III zelf aan Prinses Esmeralda dicteerde en die nooit eerder werden gepubliceerd Op 1 maand tijd zijn reeds meer dan 15.000 exemplaren verkocht van Mijn vader Leopold III en het boek is dus aardig op weg een echte bestseller te worden. Auteur is prinses Esmeralda van België, de jongste dochter van Leopold III uit zijn huwelijk met Lilian Baels. Esmeralda had een bijzondere band met haar vader, omdat zij geboren is na de troonsafstand van de koning, toen hij meer tijd had om zich te wijden aan het familieleven. Prinses Esmeralda vertelt het verhaal van dit ‘tweede leven’, na de koningskwestie, een leven dat al even druk bezet was als het eerste, maar dan met sporten, fotograferen, studeren, en vooral reizen. Het deel over Leopold III als vader wordt rijkelijk geïllustreerd met foto’s uit het familiearchief. Het deel over de reiziger en de fotograaf bevat foto’s genomen door Leopold III zelf en teksten die hij persoonlijk heeft gedicteerd aan zijn jongste dochter. In het totaal bevat het boek meer dan 200 prachtige beelden, waarvan het merendeel nooit eerder werd gepubliceerd. De getuigenis van prinses Esmeralda over haar vader is een zeer persoonlijk verhaal vol grappige en leuke anekdotes dat een beeld schetst van Leopold III dat totnogtoe onbekend was bij het grote publiek.
Verder lezen

't boekenmagazijn uit Kuringen

zakelijk

Logo 't boekenmagazijn

't Boekenmagazijn is een verzendantiquariaat gelegen in Hasselt. Wij verzenden via bpost of DPD. Na afspraak kunnen de boeken ook afgehaald worden.
Wij streven ernaar om boeken in zeer goede staat tot nieuwstaat aan te bieden aan een scherpe prijs.
Naast een algemeen assortiment zijn onze specialiteiten kunst, krijgsgeschiedenis en oude prenten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

België, Prinses Esmeralda van - Mijn vader, Leopold III

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't boekenmagazijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 't boekenmagazijn
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en 't boekenmagazijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't boekenmagazijn vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 't boekenmagazijn kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.