Edger Gubbels en Joop Homminga - Troaching / een nieuwe combina

Schrijver:
Titel: Troaching / een nieuwe combinatie van competentiegericht trainen en coachen
ISBN: 9789052615196
Taal: Nederlands
Uitgever: BIM Media BV
Bijzonderheden: 2006, 128pp, Paperback / softback, vrijwel nieuwstaat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
vrijwel nieuwstaat // beschrijving;

Effectiever functioneren, ineffectieve gedragspatronen doorbreken. Dat is de belofte van elke managementtraining of elk coachingstraject. Maar lang niet altijd wordt die belofte ingelost. De gebruikelijke leer- en ontwikkelings-methodieken schieten vaak tekort als veranderen van denken en doen het doel is. De nieuwe leermethode troaching levert wel het verwachte rendement, en dat in relatief weinig tijd.
Troaching voegt het beste van training en coaching samen. Het succes van de methode ligt in de combinatie: de korte, intensieve methode van training wordt gecombineerd met de individuele aanpak van coaching. Het leren door doen en door experimenteren, staat bij troaching centraal. Troaching is voor-al geschikt om heel gericht een of enkele competenties te versterken en een blijvende verandering te bewerkstelligen.
Troaching: een nieuwe combinatie van competentiegericht trainen en coachen is allereerst een introductie in de mogelijkheden van troaching. Het laat zien hoe troaching zich verhoudt tot andere leermethoden. Edger Gubbels en Joop Homminga beschrijven aan de hand van hun eigen ervaringen de zes stappen van het troachingstraject. Het boek bevat veel voorbeelden uit de eigen praktijk en beschrijft tal van instrumenten die de troach ter beschikking staan. Daarnaast gaat het boek dieper in op de mogelijkheden om competenties te ontwikkelen met het rollenmodel van Robert Quinn.
Troaching is een praktisch boek en inspiratiebron voor elke trainer, coach, coachend leidinggevende, manager, HRM- of P&O-adviseur. Kortom, voor allen die werken aan opleiding en ontwikkeling van medewerkers.
Edger Gubbels en Joop Homminga zijn beiden werkzaam bij GITP.
Edger Gubbels begeleidt als organisatieadviseur tal van veranderingsprocessen en als coach/troach stimuleert hij de ontwikkeling van teams en individuen.
Joop Homminga is senior trainer en coach/troach bij GITP. Hij is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van samenwerking, leiderschap en Management Development.
Verder lezen

Boekengeluk uit Ruinerwold

Logo Boekengeluk

*Alle boeken zijn in zeer goede tot nieuwstaat. Nooit inschrijvingen, arceringen, onderstrepingen, leesvouwen.
Of apart vermeld.

*Originele foto's van het betreffende boek. Meerdere foto's altijd opvraagbaar
*de specifieke druk van het boek wordt altijd vermeld.
*Altijd reactie binnen max. 24 uur met de verzend en -betaalgegevens. Niets ontvangen? Mogelijk is dan de bevestiging in uw spam box terecht gekomen. U kunt me ook rechtstreeks mailen op boekengeluk@hotmail.com.
*Boeken worden altijd (uiterlijk) eerstvolgende werkdag na betaling verstuurd. U ontvangt altijd de track en trace code.
Kosten verzenden:
Brievenbuspakjes via PostNL 4 euro (INCL track en trace code).
Boeken die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost via DPD naar huisadres verstuurd. Verzendkosten 6 euro.
Als u voorkeur voor Post.nl heeft (6,75) of naar een pickuppoint naar keuze ( 4,50) dan is dat ook mogelijk. Geeft u het dan aan bij uw bestelling. Boeken naar België gaan altijd met DPD. Meestal binnen 2 werkdagen bij u thuis.
Dikkere boeken die niet door de brievenbus passen (incl verpakking meer dan 3,2 cm) kunnen als u wilt ook opengeslagen verstuurd worden zodat het als brievenbuspost verstuurd kan worden voor 4 euro via Post.nl
Niet elk boek is daar even geschikt voor vanwege de rug van het boek. Ik kan u per besteld pakketpostboek hierover adviseren.
2 boeken (met een max dikte van 3,2 mm) kunnen vaak wel naast elkaar verstuurd worden zodat u slechts 1 x verzendkosten brievenbuspost 4 euro betaalt, via Post.nl
Tot 10 kilo zelfs voor slechts 6,75 euro
*Bij bestelling van meer dan 50 euro gratis verzenden. Bestellers uit België krijgen dit als korting op het verzendbedrag. 4 euro brievenbuspost of 5,75 pakketpost.
*Doorlopend nieuwe titels.
Spiritualiteit, psychologie, filosofie, esoterie, persoonlijke ontwikkeling, management, gezondheid en lifestyle.
* Onverhoopt niet tevreden? Gratis retour
*Het Geluk van een goed Boek*
Met vriendelijke groet, Janet
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Edger Gubbels en Joop Homminga - Troaching / een nieuwe combinatie van competentiegericht trainen en coachen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekengeluk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekengeluk
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekengeluk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekengeluk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekengeluk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.