Smout, N. - Stijlvol Wonen / III

Schrijver:
Titel: Stijlvol Wonen / III
ISBN: 9789020961621
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2005 , Harde kaft met stofomslag 216pp,
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na het succes van Stijlvol Wonen I en II kon een opvolger van deze reeks inspirerende woonboeken niet uitblijven. De derde editie is opnieuw een tijdloze bundeling van betoverende interieurs, een waterval van sfeervol ingerichte woningen, van exclusieve kwaliteitsfoto's en uiteenlopende stijlen. Met zorgvuldig geselecteerde realisaties van bekende binnenhuisarchitecten, interieurvormgevers, villabouwers en decorateurs brengt Stijlvol Wonen III een afgewogen mix van robuust landelijk, romantisch Engels en kleurrijk modern. Omdat eclecticisme de sleutel is tot eigentijds wonen. Want u en ik zoeken naar een persoonlijke invulling van interieur en klassiek wonen in de breedste zin van het woord. Stijlvol Wonen III is dan ook een staalkaart van wat er binnen de klassieke stijl allemaal mogelijk is. Zo kiest u er vrijblijvend de elementen uit die u mooi vindt en die vertaalt u naar uw eigen woning. Omdat wonen iets heel erg persoonlijks is.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smout, N. - Stijlvol Wonen / III Smout, N. - Stijlvol Wonen / III

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hendrikse-boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hendrikse-boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hendrikse-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hendrikse-boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hendrikse-boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.