Slimmer werken met InDesign CS3

Schrijver:
Titel: Slimmer werken met InDesign CS3
ISBN: 9789022958216
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna Nieuwe Media
Bijzonderheden: 2007, 432 pag. Paperback / softback. Splinternieuw.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Adobe InDesign geldt inmiddels als dé softwarestandaard voor grafische vormgeving en opmaak. 'Slimmer werken met InDesign CS3' is het perfecte boek om de vele mogelijkheden van de nieuwste versie van dit programma snel onder de knie te krijgen. 'Slimmer werken met InDesign CS3' is door de uitgebreide beschrijving van basishandelingen, opties en tips zowel geschikt voor beginnende vormgevers als voor meer ervaren gebruikers van InDesign. Alle stappen in het vormgevingsproces worden behandeld: van het opmaken van pagina's met tekst en afbeeldingen tot de productie van drukklare documenten. Om zaken als kleurverloop en kleurscheiding zo goed mogelijk te illustreren bevat dit boek een kleurkatern met duidelijke afbeeldingen.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Slimmer werken met InDesign CS3

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.