Jürgen Müller - Films van de jaren 50

Schrijver:
Titel: Films van de jaren 50
ISBN: 9783822848425
Taal: Nederlands
Uitgever: Taschen 2006 9783822848425
Bijzonderheden: paperback met flappen 576pp. als nieuw , fantastische filmbeelden
Prijs: € 20,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit vijfde deel van de serie filmdecennia* heeft de samensteller 91 bioscoopfilms uit de jaren '50 bijeengebracht. Deze worden door een team van 17 Duitse filmjournalisten besproken. Hoewel er altijd wel wat te wensen zal blijven, zo mist men bijv. 'North by northwest' en 'Als de kraanvogels overvliegen', is er zeker een verantwoorde selectie gemaakt. En belangrijker: alle films zijn niet alleen rijk geillustreerd, al naargelang in zwart-wit of kleur, maar tevens hoogst informatief van commentaar voorzien - verhaalinhoud, kaderartikel met achtergrond, voorafgegaan door filmografie inclusief gewonnen prijzen. Enkele kanttekeningen: de foto-onderschriften zijn soms gewild grappig, steunkleur zwart met tekst in wit werkt soms onrustig, de vertaling loopt vaak niet lekker. Wel weer een goed register en lijst van Oscars. Terecht zijn Amerika met 53 films en Frankrijk met 17 oververtegenwoordigd. Duitsland, Zweden, Italie, Japan en Engeland zijn er elk met ca. 5 films. Als geheel een hoogst interessante, informatieve bloemlezing.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jürgen Müller - Films van de jaren 50

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.