Maxwell, Richard - Optimaal paarden trainen. Zo haalt u het bes

Schrijver:
Titel: Optimaal paarden trainen. Zo haalt u het beste uit uw paard.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2008, 153 blz. Met kleurenfoto's en een index.
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Stapsgewijs worden de verschillende voorwaarden beschreven die nodig zijn om een paard op de juiste manier te trainen. Hierbij wordt ingegaan op het karakter van zowel de trainer als van het paard. Het uitgangspunt is dat paarden leren van belonen en niet door het te straffen; een methode die door de opkomst van het 'natural horsemanship' steeds meer aanvaard wordt binnen de paardenbusiness. De tekst is op verschillende manieren vormgegeven: soms in kolommen, omkaderd, vet of groot gedrukt. Veel kleurenfoto's verduidelijken of illustreren het geheel. De schrijfstijl is verhalend waarbij de lezer rechtstreeks wordt aangesproken. Enkele verhalen uit de praktijk wisselen de informatieve gedeeltes af. De auteur, die al meer boeken over paardentraining op zijn naam heeft staan, combineert de traditionele training met elementen uit de nieuwe methodes (zoals van Monty Roberts). Dit levert een handzaam en goed bruikbaar boek op dat interessante informatie biedt.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maxwell, Richard - Optimaal paarden trainen. Zo haalt u het beste uit uw paard.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.