Meyer , Michel De . & Veronique de Meyer . [ isbn 9789002232718 ] inv

Schrijver:
Titel: Creatieve Kookbijbel . ( 720 Pagina's Kookplezier . ) Als je bijna dagelijks kookt, merk je bij jezelf dat je vaak in herhaling valt. Dat komt natuurlijk omdat je bijna op automatische piloot boodschappen kunt doen en de maaltijd snel op tafel kunt -
ISBN: 9789002232718
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitgeverij .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 2216 - 1e dr 2009 - 720 p - 2000 gr - 23x23,7 cm - 4-5 cm dik
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- zetten.
Toch heb je af en toe behoefte aan variatie en dan is een kookboek als Creatief koken de redder in nood. Al bladerend ontdek je dat er heel wat te doen valt met ingrediënten die bij jou heel vaak op het menu staan. Met aardappelen, eieren, kip of varkensvlees bijvoorbeeld kun je een heel andere toer opgaan dan je gewoon bent. Soms geeft de toevoeging van een ander kruid net die iets specialere smaak.
Je moet er maar opkomen… of niet, want de auteurs van Creatief koken hebben de lekkere dingen al voor je uitgezocht. Wat denk je van gegrilde scampi in kruidnagel-knoflookmarinade, wintergroentesoep met peterselie, lauwwarme salade met gepocheerd ei, spekjes en basilicumdressing, rösti met ham en rozijnen, een vleesbroodje met paprikamimosa, een stoofschotel van kip met sherry, broodpudding met whisky en noten of warme chocoladegebakjes met een sinaasappelsaus. Hapjes, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten met vlees of vis, en desserts, 720 bladzijden lang verleidt Creatief koken jou.

In deze dikke, vierkante hardcover presenteren de kokkin en de voedselfotograaf een groot aantal eenvoudige recepten waarmee de lezer variatie in zijn dagelijks menu kan brengen. Naast bekende recepten bevat het boek ook heel wat nieuwe creaties, zodat ook mensen met enige kookervaring aan hun trekken komen. Het merendeel van de gerechten komt uit de Europese keukens, enkele Oosterse gerechten niet te na gesproken. De recepten werden ingedeeld in acht hoofdstukken die ruwweg het traditionele menu volgen: aperitiefhapjes; soepen; voorgerechten en lunches; slaatjes; vis, schaal- en schelpdieren; vlees, wild en gevogelte; bijgerechten; desserts. Bij elk recept staat een overzichtelijke en duidelijke stap-voor-stapbeschrijving van de bereiding. Daarnaast gaan bijna alle gerechten vergezeld van een paginagrote kleurenfoto, die meestal een klassieke presentatie toont. Achteraan volgen een alfabetisch register per hoofdstuk en een register op hoofdingredient. Een degelijk en handig kookboek met een bijzonder gevarieerd receptenaanbod.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meyer , Michel De . & Veronique de Meyer . [ isbn 9789002232718 ]  inv  2216 - Creatieve Kookbijbel . ( 720 Pagina's Kookplezier . ) Als je bijna dagelijks kookt, merk je bij jezelf dat je vaak in herhaling valt. Dat komt natuurlijk omdat je bijna op automatische piloot boodschappen kunt doen en de maaltijd snel op tafel kunt - Meyer , Michel De . & Veronique de Meyer . [ isbn 9789002232718 ]  inv  2216 - Creatieve Kookbijbel . ( 720 Pagina's Kookplezier . ) Als je bijna dagelijks kookt, merk je bij jezelf dat je vaak in herhaling valt. Dat komt natuurlijk omdat je bijna op automatische piloot boodschappen kunt doen en de maaltijd snel op tafel kunt -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.