Lucassen, Hanneke - Textiele werkvormen met kinderen

Schrijver:
Titel: Textiele werkvormen met kinderen
ISBN: 9789021332239
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: gebonden boek / 2002 / prima staat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit nieuwe kinderknutselboek is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Het bevat bijna 100 originele werkstukken met textiele materialen die zodanig in twintig hoofdstukken zijn gerangschikt dat je het hele jaar door gezellig kunt knutselen met textiel.
Recensie(s)
Dit knutselboek bevat meer dan honderd originele werkstukken gemaakt met textiele werkvormen. Ze zijn bedoeld om te maken met en door kinderen in de basisschoolleeftijd. Verdeeld in twintig hoofdstukken worden werkstukken getoond en beschreven die te maken hebben met school, jaargetijden, feesten en andere gelegenheden. De werkvormen zijn over het algemeen gemakkelijk uit te leggen aan en uit te voeren door kinderen van 5-12 jaar. De auteurs hebben beiden een lerarenopleiding in textiele werkvormen. Een aantrekkelijke uitgave met een stevige band in felle kleuren en een overzichtelijke bladspiegel. De druk is in twee kolommen in een goed leesbare letter. Zwartwittekeningen en kleurenfoto's completeren het geheel. Voor gebruik op school en thuis.
Verder lezen

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Wij gunnen onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam.
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Wij streven er naar uw vertrouwen waar te maken !

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij functie-elders

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met functie-elders
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hebbuz boeken
  Kamer van Koophandel nummer: 82204772

 • Na uw bestelling ontvangen u en functie-elders een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van functie-elders vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • functie-elders kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.