Servan-Schreiber , David . [ isbn 9789021554914 ] 1917 ( Geillustreer

Schrijver:
Titel: Antikanker . ( Een nieuwe levensstijl . ) Ons lichaam produceert voordurend beschadigde cellen. Niet iedereen krijgt echter kanker. Genetische factoren spelen in ten hoogste 15 procent van de gevallen een rol, het overgrote deel heeft te maken met -
ISBN: 9789021554914
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 1917 - 9e dr 2014 - 319 p - 560 gr - 3 cm dik
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- onze levenswijze.
Hoe komt het dat borst-, darm- en prostaatkanker in het Westen veel vaker voorkomen dan in Azië? En dat bij Japanners die zich in het Westen vestigen prostaatkanker op den duur even vaak voorkomt als bij ons? Kennelijk is er iets in de levenswijze van Aziaten dat voorkomt dat microtumoren tot ontwikkeling komen.
Volgens Dr. David Servan-Schreiber zouden we een bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen van kanker door:
* ons te wapenen tegen verstoring van ons milieu;
* onze voeding aan te passen
* psychologische trauma's te verwerken;
* een andere relatie aan te gaan met ons lichaam

De auteur spreekt niet alleen als arts en onderzoeker. Hij onthult dat hij zelf kanker heeft gehad en vertelt hoe hij de ziekte te lijf is gegaan.
Door dit heftige innerlijke avontuur met ons te delen hoopt David Servan-Schreiber dat hij iedereen, in welke omstandigheden dan ook, kan helpen om het geluk aan zijn of haar zijde te krijgen.

De auteur (1961-2011) was een wereldberoemde arts, zijn boek onderscheidt zich in enkele opzichten van andere boeken over dit onderwerp. De auteur was een bekende en gerespecteerde wetenschapper, hij heeft zelf aan kanker geleden en hij geeft een evenwichtig betoog over wat de reguliere wetenschap respectievelijk alternatieve geneeswijzen wel en niet weten en vermogen en kunnen bijdragen aan genezing en preventie. Het voorwoord bij de Nederlandse uitgave van Jan Willem Coebergh, oncologisch epidemioloog en erkend deskundig ook over alternatieve kankertherapie, is uiteraard een aanbeveling, maar Coebergh maakt ook een enkele kritische kanttekening, waardoor het geheel voor de serieuze lezer juist aantrekkelijker wordt. Het boek zelf geeft een afwisseling van zakelijk-inhoudelijke regulier-wetenschappelijke en serieuze alternatieve kennis omtrent kanker en meer persoonlijk getinte samenvattingen van leven en werk van bekende kankeronderzoekers. De vertaling is goed, de documentatie is van hoog niveau. De 'volledige herziene herdruk' van 2010 is vooral aangevuld met resultaten van recent onderzoek, daarvan is dit een ongewijzigde herdruk. Met een losse bijlage over gezonde levensstijl en voeding.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Servan-Schreiber , David . [ isbn 9789021554914 ] 1917  ( Geillustreerd . ) - Antikanker . ( Een nieuwe levensstijl . ) Ons lichaam produceert voordurend beschadigde cellen. Niet iedereen krijgt echter kanker. Genetische factoren spelen in ten hoogste 15 procent van de gevallen een rol, het overgrote deel heeft te maken met -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.