Graeme Fife - Het Geheim Van Het Peloton strategie en tact

Schrijver:
Titel: Het Geheim Van Het Peloton strategie en tactiek in de Tour
ISBN: 9789043904971
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion mei 2004 9789043904971
Bijzonderheden: paperback 224pp, in nieuwstaat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Reeds in 2001 schreef de Schotse auteur dit boek. Het bevat 'inside information' uit het wielerpeloton, toegespitst op de Tour de France. Daarvoor zijn analyses gemaakt van geslepenheid, intelligentie, mentaal vermogen, tactisch inzicht en nog vele facetten en eigenschappen meer. Met elkaar maken zij de wielersport complex. Bepaalde eigenschappen en omstandigheden leveren uiteindelijk winnaars op. Mede door interviews met grote renners als Merckx, Hinault, Poulidor en Kelly verwierf de auteur zijn kennis, vooral van de details. Het rennersvak wordt zichtbaar, zoals zich dat in bijna een eeuw heeft ontwikkeld. Tegenwoordig speelt de elektronica ook in het wielerpeloton een grote rol en is een deel van de mythe aan het verdwijnen. Ondanks het sterke Britse accent ademt het boek veel liefde voor de wielersport en is de gekozen invalshoek, temidden van de vele wielerboeken, geen alledaagse.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Graeme Fife - Het Geheim Van Het Peloton      strategie en tactiek in de Tour

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.