Koolen, R. Muselaers, M. - Verpleegtechnische handelingen 1 402

Schrijver:
Titel: Verpleegtechnische handelingen 1 402
ISBN: 9789042500648
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh Versluys N.V. 1e druk 1998 9789042500648
Bijzonderheden: paperback 189pp. in zeer goede staat, geillustreerd (enkele kleurmarkeringen)
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De uitgave Verpleegtechnische handelingen 1 maakt deel uit van de serie Traject V&V, een compleet pakket leermiddelen voor het samenhangend opleidingsstelsel voor de verpleegkundige en verzorgende beroepen.
De uitgave is bestemd voor de opleiding tot verpleegkundige op kwalificatieniveau 4. Verpleegtechnische handelingen 1 is zowel geschikt voor de beroepsopleidende als de beroepsbegeleidende leerweg.
Verpleegtechnische handelingen 1 bevat de leerstof die nodig is om de eindtermen van deelkwalificatie 402 te behalen. Deeindtermen zijn op inhoudelijke verantwoorde wijze over de hoofdstukken verdeeld soms aanvullende leerstof wordt aangeboden. De hoofdstukken bevatten alle een theoretisch gedeelte, een onderdeel vaardigheden.
Bij het ontwikkelen van Verpleegtechnische handelingen 1 is uitgegaan van de beroepspraktijk van verpleegkundigen, alsmede van de verschillende leerstijlen van leerlingen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koolen, R. Muselaers, M. - Verpleegtechnische handelingen 1 402

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.