Feldenkrais , Moshe . [ isbn 9789060763926 ] 2220 - Bewustword

Schrijver:
Titel: Bewustworden door Bewegen . ( Verbetering van houding en beweging, waarnemingsvermogen en verbeeldingskracht . ) Dr. Feldenkrais heeft een aantal boeken over zijn Methode geschreven maar alleen in Bewustworden door Bewegen heeft hij theorie en -
ISBN: 9789060763926
Taal: Nederlands
Uitgever: Vrieseborch , Haarlem .
Bijzonderheden: genaaide paperback in als nieuwe staat - 2220 - 1e dr 1995 - 183 p - 370 gr -
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- praktijk als een harmonisch geheel met elkaar verweven'.
(Mia Segal in haar woord vooraf. Zij heeft vanaf de jaren '60 tot aan zijn dood met Moshe Feldenkrais samengewerkt.)


Moshe Feldenkrais, Israëlisch fysicus en judo expert, ontwikkelde de Feldenkrais methode. De methode maakt aan de hand van herhaalde, rustige bewegingen dat de persoon zich bewust kan worden van gewoonten in houding en beweging. Het dagelijks leven vraagt veel aanpassing en inspanning; eenzijdige gewoontes kunnen hierbij tot pijn, ongemak en vermoeidheid leiden. De Feldenkrais-methode leert door geleidelijke bewegingen en concentratie een bewegingsgevoel te ontwikkelen, dat tot verbetering van houding en beweging en tot vermindering van verkramping en stress kan leiden. Geïnteresseerden zullen na enige malen herlezen van het eerste deel van dit boek meer inzicht krijgen in de theorie. Het tweede deel beslaat 12 praktische lessen. Deze worden duidelijk beschreven; er zal echter veel tijd en toewijding moeten zijn om deze methode eigen te maken. Het geheel verschaft de lezer een goed beeld van wat de Feldenkrais-methode inhoudt.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Feldenkrais , Moshe . [ isbn 9789060763926 ]  2220 - Bewustworden door Bewegen . ( Verbetering van houding en beweging, waarnemingsvermogen en verbeeldingskracht . ) Dr. Feldenkrais heeft een aantal boeken over zijn Methode geschreven maar alleen in Bewustworden door Bewegen heeft hij theorie en - Feldenkrais , Moshe . [ isbn 9789060763926 ]  2220 - Bewustworden door Bewegen . ( Verbetering van houding en beweging, waarnemingsvermogen en verbeeldingskracht . ) Dr. Feldenkrais heeft een aantal boeken over zijn Methode geschreven maar alleen in Bewustworden door Bewegen heeft hij theorie en -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.