Melchizedek , Drunvalo . [ isbn 9789077677438 ] 3221 - De Kun

Schrijver:
Titel: De Kundalini van de Aarde . ( De beweging van de Kundalini van de aarde en de opkomst van de vrouwelijke energie, van 1949 tot 2013 . ) Dit nieuwe boek van Drunvalo Melchizedek is deels een spannend reisverhaal, deels een spirituele handleiding en -
ISBN: 9789077677438
Taal: Nederlands
Uitgever: Hajefa, Uitgeverij .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 3221 - 1e dr 2012 - 271 p - 450 gr - 15x22 cm
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- deels een verslag van een zich eens in de 13.000 jaar aandienend proces, als de Kundalini-energie van Moeder Aarde zich verheft uit de kern van de planeet en zich als een slang voortbeweegt naar haar nieuwe thuis. Vanuit haar basis, het oude Lemurië, verplaatste de Aarde-Kundalini zich naar Atlantis en daarna naar de Himalaya. Bij iedere nieuwe locatie heeft zij ons idee, over wat spiritualiteit betekent, veranderd, evenals de sociale en culturele aspecten van de seksen en het hart. Deze keer heeft de Slang van Licht zich met veel moeilijkheden verplaatst naar het Andes Gebergte. In De Kundalini van de Aarde vertelt Drunvalo verhalen over de vijfendertig jaar, die hij dienstbaar is geweest aan Moeder Aarde. Reis met hem de wereld rond als hij zijn gidsen volgt en luistert naar zijn eigen, steeds groter wordend, innerlijk weten. Zijn verhaal is een levend snoer van ceremonies om harten te helpen helen, energieën te richten, zaken die al lang uit balans waren weer in balans te brengen, kortom, ons bewustzijn van de ondeelbaarheid van leven in het universum, te vergroten.

De auteur geniet bekendheid door zijn boeken 'De geometrie van de schepping'*, deel 1 en 2. In dit nieuwe boek doet hij verslag van zijn diverse expedities door de jaren heen, vooral in Zuid-Amerika, met de bedoeling om energieën op krachtplekken in evenwicht te brengen, als voorbereiding op grootscheepse veranderingen die hij en sommige anderen verwachten in 2012 en de jaren daarna. Op allerlei plaatsen - hem langs intuïtieve weg ingegeven door begeleiders die momenteel niet als mens op aarde leven - begraaft of verbergt Drunvalo Melchizedek kristallen en voert hij ceremonies uit. Het begrip 'kundalini' komt uit de Indiase yogatraditie en staat daarin voor een bepaalde oerkracht in het (menselijke) bekken; volgens de auteur kon een soortgelijke kracht in de aarde zelf tot voor kort niet de juiste plek vinden om te gedijen in het kader van de ontwikkelingen die ons te wachten staan. Dankzij zijn expedities, kristallen en ceremoniën komt alles echter in orde, hoewel een groot deel van de populatie niettemin het leven zal laten als de nieuwe tijd aanbreekt. In die zin presenteert de auteur zich uiteindelijk dan toch als redder van de mensheid of althans de vrouwelijke helft daarvan; en intussen is men gewaarschuwd. Tekeningen en foto's in zwart-wit.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Melchizedek , Drunvalo .   [ isbn 9789077677438 ] 3221 - De Kundalini van de Aarde . ( De beweging van de Kundalini van de aarde en de opkomst van de vrouwelijke energie, van 1949 tot 2013 . ) Dit nieuwe boek van Drunvalo Melchizedek is deels een spannend reisverhaal, deels een spirituele handleiding en - Melchizedek , Drunvalo .   [ isbn 9789077677438 ] 3221 - De Kundalini van de Aarde . ( De beweging van de Kundalini van de aarde en de opkomst van de vrouwelijke energie, van 1949 tot 2013 . ) Dit nieuwe boek van Drunvalo Melchizedek is deels een spannend reisverhaal, deels een spirituele handleiding en -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.