Oerlemans, Christian - MANNEN - Je sluipmoordenaar heet testost

Schrijver:
Titel: MANNEN - Je sluipmoordenaar heet testosteron
ISBN: 9789089545244
Taal: Nederlands
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
Bijzonderheden: 2013, 109pp, Paperback / softback
Beschikbaar: 10 exemplaren
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Avonturen in Prostaatkankerland...zo noemde prof Simon Horenblas het in zijn voorwoord.
'De schrijver weet op vaak hilarische wijze zijn belevenissen te beschrijven. Dit maakt het verhaal boeiend en zeer leesbaar. Ondanks het serieuze onderwerp kan er nu en dan toch gelachen worden...'

Oerlemans uit Zaltbommel

particulier

Logo Oerlemans

Schrijven is mijn handwerk, denken mijn hoofdwerk.
Ik ben beschikbaar voor (leuke) opdrachten, tegen een schappelijk tarief of con amore. Dus wie om tekst verlegen zit, gebrek aan tekst heeft of de tekst kwijt is, kan mij aanzoeken.
Ik heb ervaring met reclameteksten, voorlichtings verhalen, technische verhandelingen, gelegenheidsgedichten, vlammende betogen, leuke portretjes, boeiende interviews, corporate statements, kortom met van alles.
Meest bekende tekst van mij; "Even Apeldoorn bellen".
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oerlemans, Christian - MANNEN - Je sluipmoordenaar heet testosteron Oerlemans, Christian - MANNEN - Je sluipmoordenaar heet testosteron

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oerlemans

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Oerlemans
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oerlemans een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oerlemans vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Oerlemans kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.