Blankesteijn Hans verder John van der Aart en Wally de Munck met Ral

Schrijver:
Titel: Het beste uit uw PC .. U kunt al aardig met uw computer overweg, maar aan veel programma's komt u maar niet toe. En dat terwijl er zoveel meer handige, leuke en spannende gebruiksmogelijkheden zijn .
ISBN: 9789021531682
Taal: Nederlands
Uitgever: Consumentenbond te Den Haag en Kosmos-Z&K Uitgevers Utrecht uit 1998 1e druk Isbn 9789021531682
Bijzonderheden: Softcorver 270 pagina's 24x17 formaat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Een werkstuk met plaatjes en tabellen, een clubblad of een huis-aan-huisfolder kunt u er op uw pc echt professioneel uit laten zien. Voor cijferklussen als het bijhouden van de financiële administratie van uw vereniging, het doen van belastingaangifte of het kiezen van een geschikte hypotheekvorm kan uw computer de aangewezen hulp zijn. En wat dacht u van het bewerken van foto's, monteren van vakantievideo's het componeren van uw eigen muziek?
In 'Het beste uit uw pc' worden deze en tal van andere toepassingen op heldere manier behandeld: tekstverwerken, cijferwerk, gegevensbeheer, spelletjes, werken met beeld en geluid, (elektronische) presentaties geven, communiceren via modern en computer, en ga zo maar door. Wat behoort tot de mogelijkheden en wat zult u goed kunnen gebruiken? Welke programmatuur heeft u nodig en waar moet u op letten bij de aanschaf? Heeft uw computer genoeg capaciteit of moet u (delen) uitbreiden of vervangen? Hoe pakt u dat dan aan? Kortom, met deze gids komt u er eindelijk aan toe om nog meer uit uw pc te halen
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blankesteijn Hans verder John van der Aart en Wally de Munck met Ralf van Nunen  Foto's Benno de Wilde - Het beste uit uw PC .. U kunt al aardig met uw computer overweg, maar aan veel programma's komt u maar niet toe. En dat terwijl er zoveel meer handige, leuke en spannende gebruiksmogelijkheden zijn . Blankesteijn Hans verder John van der Aart en Wally de Munck met Ralf van Nunen  Foto's Benno de Wilde - Het beste uit uw PC .. U kunt al aardig met uw computer overweg, maar aan veel programma's komt u maar niet toe. En dat terwijl er zoveel meer handige, leuke en spannende gebruiksmogelijkheden zijn . Blankesteijn Hans verder John van der Aart en Wally de Munck met Ralf van Nunen  Foto's Benno de Wilde - Het beste uit uw PC .. U kunt al aardig met uw computer overweg, maar aan veel programma's komt u maar niet toe. En dat terwijl er zoveel meer handige, leuke en spannende gebruiksmogelijkheden zijn . Blankesteijn Hans verder John van der Aart en Wally de Munck met Ralf van Nunen  Foto's Benno de Wilde - Het beste uit uw PC .. U kunt al aardig met uw computer overweg, maar aan veel programma's komt u maar niet toe. En dat terwijl er zoveel meer handige, leuke en spannende gebruiksmogelijkheden zijn .

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.