Roeck , Bruno-Paul De . [ isbn 9789060203293 ] - Recepten om in

Schrijver:
Titel: Recepten om in de Puree te Raken . ( Doe-het-zelf therapie . ) Als mensen alle stappen op papier kunnen zetten HOE ze het DOEN om zich ongelukkig te maken, dan is het - met deze nieuwe bewustheid - onmogelijk om even serieus en onnozel in dezelfde -
ISBN: 9789060203293
Taal: Nederlands
Uitgever: Toorts B.V., Uitgeverij, De.
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 3116 - 7e dr 2008 - 151 p - 270 gr
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- kuilen te vallen.'

RECEPTEN OM IN DE PUREE TE RAKEN zijn geschreven door mensen die erin zitten, want niemand is deskundiger dan degeen die zijn eigen puree heeft gemaakt. Het is een boekje voor de bereiding van zwarigheden, angstigheden, opgefoktheden. Voor pijnen in het gezin, in de buik, in het bedrijf. Recepten voor lood in de schoenen, hyperventilatie, reumatisch zeer.

Bruno-Paul De Roeck laat zien hoe het maken van zo'n recept een vorm van therapie is die niet afhankelijk maakt van een helper. Stap voor stap geeft hij aan hoe je het kunt doen, zodat je geen therapeut nodig hebt. Een vriend of buurvrouw meteen dosis gezond verstand is vaak voldoende.

Een boekje dat heel geschikt is voor de 'opleiding' van leerkrachten, werkloze jongeren, WAO-ers, welzijnswerkers, vaders en moeders, therapeuten, groepsbegeleiders, organisatiedeskundigen, verloofden en artsen. Om mediterend of monkelend te lezen in bed, in de trein of waar dan ook. Een werkboekje voor doe-het-zelvers, gespreksgroepen en therapiegroepen.

Bruno de Roeck is een veelgelezen auteur. In dit boek beschrijft hij hoe wij vaak zelf de auteur van ons onvermogen en onze remmingen kunnen zijn. Hij noemt zijn korte teksten 'recepten om in de puree te raken'. Deze vorm van paradoxale benadering wil bij de lezer twee dingen bereiken: allereerst het inzicht dat je door je eigen wijze van denken vaak belemmeringen opwerpt om tot handelen te komen of tot een heldere en eenduidige manier van handelen te komen. In de tweede plaats ontstaat het besef: dit werkt niet goed. Je begrijpt dat de gedachte achter je handeling of denkwijze het tegenovergestelde bewerkt en daarom kies je anders en dat is dan een veel betere weg. Vaak zijn onze gedachten ingegeven door een aangeleerd of verworven inzicht dat zich in feite tegen ons keert. Dat komt door de ingegeven of ontwikkelde angst die tot vermijding leidt en het is deze vermijding die ons de recepten in het oor fluistert. Het is een optimistische gedachte dat we anders, positiever over onszelf kunnen denken door bewuster aandacht te schenken aan onze vooronderstellingen en onze doelstellingen. Daar zit vaak iets mis en De Roeck toont ons in zijn vlot en prettig geschreven korte opinies hoe dat in zijn werk gaat, mede aan de hand van voorbeelden. Een prima zelfhulpboek.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roeck , Bruno-Paul De . [ isbn 9789060203293 ] - Recepten om in de Puree te Raken . ( Doe-het-zelf therapie . )  Als mensen alle stappen op papier kunnen zetten HOE ze het DOEN om zich ongelukkig te maken, dan is het - met deze nieuwe bewustheid - onmogelijk om even serieus en onnozel in dezelfde - Roeck , Bruno-Paul De . [ isbn 9789060203293 ] - Recepten om in de Puree te Raken . ( Doe-het-zelf therapie . )  Als mensen alle stappen op papier kunnen zetten HOE ze het DOEN om zich ongelukkig te maken, dan is het - met deze nieuwe bewustheid - onmogelijk om even serieus en onnozel in dezelfde -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.