Mario . [ isbn 9789043911368 ] inv 3316 ( Het boek is door Mario ges

Schrijver:
Titel: Mario & ik Kook, Feest, Geniet . ( In juli verscheen het eerste bookazine uit de serie 'Mario & Ik'. Een kook-doe-bookazine van chef-kok Mario Ridder van restaurant De Zwethheul, met recepten op sterrenniveau. Mario & Ik is in elk opzicht een -
ISBN: 9789043911368
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers .
Bijzonderheden: genaaide paperback in als nieuwe staat - 3315 - 1e dr 2008 - 95 p - 440 gr - 23x23 cm
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- bijzonder bookazine. Het is niet gemaakt om in de kast te zetten of ongebruikt op de koffietafel te leggen. Mario & Ik is voor in de keuken en nergens anders. Koken uit Mario & Ik is koken met ingrediënten die je bijna allemaal in de betere supermarkt koopt. De recepten zijn helder beschreven, logisch en overzichtelijk weergegeven en ondersteund met heel veel foto's. Voor kokers die toch nog een vraag hebben: zij kunnen bellen met Mario op de Mario & Ik vragenlijn. (www.marioenik.com)

Na het eerste kook-doe-bookazine 'Mario & Ik' van chef-kok Mario Ridder waren de lezers al snel toe aan een tweede nummer. De volgende stap is nu thuis zelf op sterrenniveau koken. Dit tweede nummer van 'Mario & Ik' gaat verder waar deel 1 ophoudt. Bol van de nieuwe gerechten, achtergrondverhalen en geïnspireerd door de feestdagen en de wintermaanden. Helder geschreven, gemakkelijk in gebruik, schitterend gefotografeerd en met gerechten voor TIEN PERSONEN! Geen poespas maar gerechten die voor iedereen te bereiden zijn.

Het tweede bookazine van de chef van 'De Zwetheul' in Schipluiden bij Delft, een nieuw soort kookboek; het eerste was D´e zomer op tafel´*. Dit is een winternummer met opnieuw een combinatie van zes recepten en interviews met o.a. leeftijdgenoot Jacob Jan Boerma van 'De Leest', een stukje over gereedschap, presentatie enz. Ieder recept wordt van het begin tot het eind begeleid, te beginnen met boodschappenlijsten voor visman, slager, groenteboer, delicatessenwinkel enz., waarna de voorbereiding ( vaak 1 a 2 dagen tevoren), bereiding en afwerking volgen. De Ridder laat zien dat het met zijn stap-voor-stapmethode voor thuiskoks mogelijk en uitvoerbaar is op restaurantniveau te koken, al is een hulp in de keuken wel noodzakelijk. De handelingen zijn logisch gerangschikt; hier en daar met wat extra tips of uitleg van kooktermen en ook met ruimte voor eigen notities. De mogelijkheid bestaat telefonisch vragen te stellen aan De Ridder op een vast tijdstip in de week. Achterin nogmaals de boodschappenlijsten op geperforeerde stroken.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mario . [ isbn 9789043911368 ] inv 3316  (  Het boek is door Mario gesigneerd . ) - Mario & ik Kook, Feest, Geniet . ( In juli verscheen het eerste bookazine uit de serie 'Mario & Ik'. Een kook-doe-bookazine van chef-kok Mario Ridder van restaurant De Zwethheul, met recepten op sterrenniveau. Mario & Ik is in elk opzicht een  - Mario . [ isbn 9789043911368 ] inv 3316  (  Het boek is door Mario gesigneerd . ) - Mario & ik Kook, Feest, Geniet . ( In juli verscheen het eerste bookazine uit de serie 'Mario & Ik'. Een kook-doe-bookazine van chef-kok Mario Ridder van restaurant De Zwethheul, met recepten op sterrenniveau. Mario & Ik is in elk opzicht een  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.