Winter, Lron de - De verhalen

Schrijver:
Titel: De verhalen
ISBN: 9789062653805
Taal: Nederlands
Uitgever: Knipscheer, Uitgeverij - dikke paperb.
Bijzonderheden: 1993 eerste druk 393 blz. i.g.st.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Volgens de 'Verantwoording' omvat 'De Verhalen' de bundels 'Over de leegte van de wereld' uit 1976 (in 1990 gedeeltelijk herdruk in 'Eergisteren, overmorgen') en 'Een Abessijnse woestijnkat' uit 1991. De eerste twee verhalen waren nog niet gepubliceerd, wat van 'De machine' niet klopt, want dat verscheen in 'Mandala', jrg. 2, nr. 5, juli 1976. Bij elkaar 26, ruim gezette, verhalen, prettig verteld en intrigerend vanwege de steeds wisselende vertelinstanties. Leon de Winter, eigenlijk in de filmwereld verkerend en vooral bekend geworden door zijn roman 'De (ver)wording van de jongere Dürer', gebaseerd op de film 'De verwording van Herman Dürer', gebruikt in deze verhalen allerhande technieken, van absurdistisch tot navrant realistisch. Het slotverhaal 'De foto' is van dit laatste een voorbeeld. Zijn stijl is soepel en noopt tot doorlezen, wat geen geringe verdienste is. Niet in alle verhalen komt zijn joodse afkomst naar voren, maar (alweer) het slotverhaal toont zijn geëngageerdheid en misschien is het wel daardoor, dat je deze vertelling niet snel zult vergeten. Enige kennis van jiddische woorden is wel gewenst.
(Biblion recensie, Dr. R.L.J. Bromberg.)
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Winter, Lron de - De verhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.