Vrij, Anke de - Sporen

Schrijver:
Titel: Sporen
ISBN: 9789061746034
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vries-Brouwers
Bijzonderheden: 1991, 1e dr., 94 pp., paperback. NIEUWSTAAT. GESIGNEERD
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat, met gesigneerde opdracht voor Kees Simhoffer.


Als twee sporen, zo lopen de levens van twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, totdat zij in elkaar lijken over te vloeien. Martine, een jonge actrice ziet een grote rol aan haar voorbijgaan, maar tijdens de première neemt ze wraak door haar kleine aandeel zo verleidelijk uit te buiten dat ze de hoofdrol vertolkster geheel overspeelt. Haar grote wens gaat nu in vervulling: ze krijgt een filmrol aangeboden. Deze vraagt echter op seksueel gebied heel wat meer van haar dan ze verwachtte. Naast Martine wordt een tweede vrouw ten tonele gevoerd. In korte fragmenten wordt duidelijk hoezeer deze An eveneens worstelt met haar bestaan. Ook haar huwelijk loopt ten einde. Uiteindelijk naderen deze twee sporen, deze twee vrouwen elkaar. Psychologische roman, waarin korte, filmscript achtige zinnen worden afgewisseld met lange, meer of minder diepzinnige beschouwingen. Het taalgebruik is zo nu en dan behoorlijk platvloers, de hoofdpersonen zitten psychisch en seksueel goed in de knoop: kortom de schrijfster biedt haar lezers geen fraai, afgerond verhaal aan, maar een korte roman, waarin belangstellenden kennis kunnen nemen van de (denk)wereld van twee vrouwen, die geobsedeerd zijn door de zin van het leven.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vrij, Anke de - Sporen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.